caravan salon

incheba - Pro zobrazení tohoto reklamního prvku potřebujete Flash Player

IT-TRANS veletrh IT v hromadné dopravě

world of beauty 2017 podzim

Jubilejní 20. ročník veletrhu STŘECHY PRAHA

Jubilejní 20. ročník veletrhu STŘECHY PRAHA

Veletrh STŘECHY PRAHA, který je dlouhodobě nejvýznamnější přehlídkou výrobků, materiálů a technologií z oblasti staveb a renovací střech ve střední Evropě, oslaví 20 let svého trvání. Veletrhu se každ ...

Flora Olomouc pořídila flotilu vozů na hybridní pohon

Flora Olomouc pořídila flotilu vozů na hybridní pohon

Společnost Výstaviště Flora Olomouc vedle svých jiných aktivit pečuje také o zelený pás městských historických parků. Sama sídlí přímo v jednom z nich - Smetanových sadech - takže je neodmyslitelně sp ...

<strong>50LETÉ VÝROČÍ SILMO PARIS</strong>  - Výjimečný rok, výjimečný program!

50LETÉ VÝROČÍ SILMO PARIS - Výjimečný rok, výjimečný program!

OBJEDNEJTE SI SVOJI VSTUPENKU A DEJTE SE NA CESTU INOVACÍ A TRENDŮ

50LETÉ VÝROČÍ SILMO PARIS

WOOD-TEC 2017

zpět

Slow Food představuje své kvalitní výrobce

Publikováno: 27.3.2010 00:00

Autor: Slow Food

Slow Food představuje své kvalitní výrobce

Ve Stuttgartu na mezinárodním prestižním veletrhu se bude prezentovat 13 českých firem. Mezi nimi budou:

Vinařská společnost CROY Concept, s.r.o.
a koncept CROY wine&design manufacture, odvozuje svoji značku a vizuální styl od ornamentálních symbolik kroje. Koncept představuje propojení tradice regionálních lidových etnografických ornamentů a jejich symboliky s prvky moderního kosmopolitního designu. Díky chápání designu jako instrumentu inovací jsme hrdými donátory Národní ceny za studentský design - kdy udělením ceny CROY umožňujeme prezentaci vítězi na soutěži Wine&Spirits Design Awards v Londýně.

Pardubický perník - Pavel Janoš je firmou se stoletou tradicí ve výrobě cukrářských výrobků a perníku.Firma se zabývá výrobou ručně zdobeného perníku, té nejvyšší kvality. Nejmladší z nejstaršího rodu pardubických perníkářů Pavel Janoš pokračuje v díle svého otce Josefa Janoše, který již v roce 1958 vyrobil a ozdobil umělecky zdobené srdce na Světovou výstavu v Bruselu a je držitel řádu Sv. Ambrože a Medaile města Pardubice za zásluhy. Pavel Janoš je vítěz soutěže Podnikatel pardubického kraje v kategorii Živnostník roku, vícenásobný Cukrář perníkář roku, zkrátka opravdový odborník. Perníky od Janošů jsou vyráběny tradičním postupem z domácích surovin a bez přidávání konzervačních látek a i tak mají velkou trvanlivost. Mimo základních surovin obsahují pravý včelí med, meruňkový džem a speciální směs koření do perníku. Jsou vhodným dárkem pro děti i dospělé, ke všem všedním i slavnostním příležitostem.

Firma První hořická s.r.o. je středně velkou výrobní firmou s českou tradicí. Hořické trubičky se začali v Hořicích vyrábět už kolem roku 1812, k tomuto letopočtu se váže celý příběh z dob napoleonských válek a tato receptura se dochovala až do dnešní doby a chová se ve velké úctě a tradici. Hořické trubičky získali ochrannou známky Evropské unie. Motto naší firmy je :spokojený zákazník. Důkazem kvality je získání ocenění Slow Food ® Prague výrobek roku 2009 za sypané klasické trubičky, které jsou nejlepší s poctivou šlehačkou.

Kozí farma Licibořice - Černilová & Štěpánek vznikla v roce 2000 se šesti kozími zakladatelkami. Jedná se o plemeno koza hnědá krátkosrstá, která byla vyšlechtěna jako dojné plemeno. Její mléko je lahodné a při dodržování čistoty a kvalitní potravy z něho není cítit klasický kozí prk. V současné době se staráme o 30 koz a 3 kozly. Mléko se u nás rovněž zpracovává. Část se ho prodá syrové, neboť alergiků na kravské mléko přibývá, nehledě na to, že výrobky z kozího mléka jsou považovány jako protirakovinný lék. Většinu výroby tvoří sýry. Vyrábíme sýr balkánského typu, lišící se pouze příchutí. Velmi oblíbený je sýr nakládaný v olivovém oleji. Sýr balkánského typu byl mezi oceněnými Slow Food ® Prague výrobky roku 2009. Mezi dalšími výrobky musíme především hovořit o jogurtu, ovocném želé s jogurtem, kefíru a tvarohu. Svoji oblibu získává i probiotický nápoj s živými kulturami. Loňskou novinkou a současným hitem je kozí zmrzka = zdravé mlsání z mléka kozího.

Firma Danuška Štefanová - Štefanovo pekařství je středně velkou pekařskou, cukrářskou a obchodní firmou sídlící v Lukové . Od roku 1992 se pekařství specializuje na výrobu tradičního pečiva, jako jsou svatební koláčky, vánočky, loupáčky, koláče všech možných úžasných náplní a tvarů, vánočky, mazance,pletence, běžné pečivo, vícezrnné běžné pečivo, pečivo z listového těsta a v neposlední řadě i chléb. Od roku 2002 patří do sortimentu firmy kvalitní cukrářské výrobky..Kvalita výrobků je pro nás prvořadá. V žádném případě jsme nikdy nepřistoupili k ochuzení našich produktů kvůli ceně, nebo z nátlaku našich odběratelů. Žijeme ve světě plném super a hyper.., ale firemním logem je záruka kvality. Určitě v historii existovaly okamžiky, kdy firma mohla vyrábět více, zato méně kvalitně, ale to prostě nešlo! Skutečně i v dnešní době, když jednáme s obchodními partnery, zdůrazňujeme kvalitu našich produktů. O tom, že kvalitu výrobků dodržujeme, svědčí i ocenění svatebních koláčků v soutěži Slow Food ® Prague výrobek 2009. Jedná se o klasický dlouhodobě produkovaný výrobek, který se těší oblibě u našich zákazníků.

Ceria, s. r. o. je výrobní firmou , jejímž nejúspěšnějším produktem je Hraška, což je vychucená hrachová směs, která zdravěji nahradí (pro vysoký obsah vlákniny, zdroj hořčíku a zinku): 1. klasický trojobal (v těstíčku obalíte vše jako v trojobalu), 2. Jjíšku (zahustíte polévku, omáčku) a 3. vejce (v karbanátkách, v těstech, při zapékání).Hraška neobsahuje lepek, cholesterol, glutaman sodný, konzervanty ani barviva,neobsahuje GMO. Konkrétně Hraška pikantní získala v roce 2009 jedno z ocenění Výrobek roku 2009 od organizace Slow Food® Prague.Ceria, s. r. o., je ryze česká rodinná firma s mnohaletými zkušenostmi v oboru zdravé výživy. Naším cílem je umožnit přípravu takových zdravých jídel, ke kterým si může každý najít cestu pro jejich chutnost. Klademe důraz na zdravotní prospěšnost výrobků a proto nepoužíváme syntetické a geneticky manipulované suroviny.

V následujícím článku se představí další kvalitní výrobci.

http://slowfoodczech.cz

verze pro tisk >

Další články:

- SILMO 2015 - svět brýlí a oční optiky v Paříži

- SILMO 2015 - svět brýlí a oční optiky v Paříži

- SVĚT BETONU v Paříži

- INTERMAT 2015 a WORLD OF CONCRETE EUROPE

- ZEMĚDĚLSKÝ TÝDEN V PAŘÍŽI

- Zemědělský týden v Paříži

- Česká účast v Lyonu s podporou MPO

- SIMA - SIMAGENA 2015 v předstihu

- SIAL útočí na naše chuťové a čichové smysly

- Premiéra veletrhu WNE 2014

- Brýle a oční optika SILMO Paříž 2014

- SILMO Mondial de l´Optique, Paříž 2014

- SIAL 2014 slaví 50. výročí

- České firmy se představují na EUROSATORY 2014

- WORLD NUCLEAR EXHIBITION Paříž

- BIOMASA A BIOENERGIE v Hamburku

- EUROPAIN 2014 Celosvětové setkání pekařů a cukrářů

- Veletrh vodárenských odborníků v Alžírsku

- BIOMASA A BIOENERGIE 2014 v Hamburku

- EUROPAIN 2014 - největší pekárna a cukrárna v Paříži

Veletržní společnost Hamburg Messe & Congress

Copyright ©2009-2017: Euroveletrhy.cz
Provozovatelem veletržního portálu euroexpo.cz je vydavatelství EUROEXPO
Ortenovo náměstí 2, 170 00 Praha 7
tel.: 266 007 226, 603 230 648
e-mail: redakce@euroveletrhy.cz
KONTAKT, O PROJEKTU

KONTAKT
O PROJEKTU
JAK PUBLIKOVAT A INZEROVAT
PRO PARTNERY

Vyhledávání:

OK
}