prehled-veletrhu-2017

incheba - Pro zobrazení tohoto reklamního prvku potřebujete Flash Player

R+T 2018

staffito-300

Tisíce tipů na vánoční dárky pod jednou střechou

Tisíce tipů na vánoční dárky pod jednou střechou

Nenechávejte nákup vánočních dárků na poslední chvíli. Pořiďte je letos v předstihu na největším předvánočním veletrhu Stříbrné vánoční dny, který se uskuteční v areálu PVA EXPO PRAHA od 7. do 10. pro ...

Technicko - řemeslný pavilon na výstavě Vzdělání a řemeslo

Technicko - řemeslný pavilon na výstavě Vzdělání a řemeslo

Tradiční výstava VZDĚLÁNÍ A ŘEMESLO probíhá od 22. – 24. listopadu 2017 od 9 do 17 hodin, v pátek pak do 16 hodin na českobudějovickém Výstavišti. Vstup je pro všechny návštěvníky zdarma. Pavilon T2 j ...

R+T 2018 ve Stuttgartu

R+T 2018 ve Stuttgartu

Společnost Messe Stuttgart získala významnou podporu od odborných příznivců i profesních sdružení pro organizaci veletrhu R+T Stuttgart, který se koná od 27. února do 3. března 2018.

avf

R+T 2018

zpět

Slow Food představuje své kvalitní výrobce

Publikováno: 27.3.2010 00:00

Autor: Slow Food

Slow Food představuje své kvalitní výrobce

Ve Stuttgartu na mezinárodním prestižním veletrhu se bude prezentovat 13 českých firem. Mezi nimi budou:

Vinařská společnost CROY Concept, s.r.o.
a koncept CROY wine&design manufacture, odvozuje svoji značku a vizuální styl od ornamentálních symbolik kroje. Koncept představuje propojení tradice regionálních lidových etnografických ornamentů a jejich symboliky s prvky moderního kosmopolitního designu. Díky chápání designu jako instrumentu inovací jsme hrdými donátory Národní ceny za studentský design - kdy udělením ceny CROY umožňujeme prezentaci vítězi na soutěži Wine&Spirits Design Awards v Londýně.

Pardubický perník - Pavel Janoš je firmou se stoletou tradicí ve výrobě cukrářských výrobků a perníku.Firma se zabývá výrobou ručně zdobeného perníku, té nejvyšší kvality. Nejmladší z nejstaršího rodu pardubických perníkářů Pavel Janoš pokračuje v díle svého otce Josefa Janoše, který již v roce 1958 vyrobil a ozdobil umělecky zdobené srdce na Světovou výstavu v Bruselu a je držitel řádu Sv. Ambrože a Medaile města Pardubice za zásluhy. Pavel Janoš je vítěz soutěže Podnikatel pardubického kraje v kategorii Živnostník roku, vícenásobný Cukrář perníkář roku, zkrátka opravdový odborník. Perníky od Janošů jsou vyráběny tradičním postupem z domácích surovin a bez přidávání konzervačních látek a i tak mají velkou trvanlivost. Mimo základních surovin obsahují pravý včelí med, meruňkový džem a speciální směs koření do perníku. Jsou vhodným dárkem pro děti i dospělé, ke všem všedním i slavnostním příležitostem.

Firma První hořická s.r.o. je středně velkou výrobní firmou s českou tradicí. Hořické trubičky se začali v Hořicích vyrábět už kolem roku 1812, k tomuto letopočtu se váže celý příběh z dob napoleonských válek a tato receptura se dochovala až do dnešní doby a chová se ve velké úctě a tradici. Hořické trubičky získali ochrannou známky Evropské unie. Motto naší firmy je :spokojený zákazník. Důkazem kvality je získání ocenění Slow Food ® Prague výrobek roku 2009 za sypané klasické trubičky, které jsou nejlepší s poctivou šlehačkou.

Kozí farma Licibořice - Černilová & Štěpánek vznikla v roce 2000 se šesti kozími zakladatelkami. Jedná se o plemeno koza hnědá krátkosrstá, která byla vyšlechtěna jako dojné plemeno. Její mléko je lahodné a při dodržování čistoty a kvalitní potravy z něho není cítit klasický kozí prk. V současné době se staráme o 30 koz a 3 kozly. Mléko se u nás rovněž zpracovává. Část se ho prodá syrové, neboť alergiků na kravské mléko přibývá, nehledě na to, že výrobky z kozího mléka jsou považovány jako protirakovinný lék. Většinu výroby tvoří sýry. Vyrábíme sýr balkánského typu, lišící se pouze příchutí. Velmi oblíbený je sýr nakládaný v olivovém oleji. Sýr balkánského typu byl mezi oceněnými Slow Food ® Prague výrobky roku 2009. Mezi dalšími výrobky musíme především hovořit o jogurtu, ovocném želé s jogurtem, kefíru a tvarohu. Svoji oblibu získává i probiotický nápoj s živými kulturami. Loňskou novinkou a současným hitem je kozí zmrzka = zdravé mlsání z mléka kozího.

Firma Danuška Štefanová - Štefanovo pekařství je středně velkou pekařskou, cukrářskou a obchodní firmou sídlící v Lukové . Od roku 1992 se pekařství specializuje na výrobu tradičního pečiva, jako jsou svatební koláčky, vánočky, loupáčky, koláče všech možných úžasných náplní a tvarů, vánočky, mazance,pletence, běžné pečivo, vícezrnné běžné pečivo, pečivo z listového těsta a v neposlední řadě i chléb. Od roku 2002 patří do sortimentu firmy kvalitní cukrářské výrobky..Kvalita výrobků je pro nás prvořadá. V žádném případě jsme nikdy nepřistoupili k ochuzení našich produktů kvůli ceně, nebo z nátlaku našich odběratelů. Žijeme ve světě plném super a hyper.., ale firemním logem je záruka kvality. Určitě v historii existovaly okamžiky, kdy firma mohla vyrábět více, zato méně kvalitně, ale to prostě nešlo! Skutečně i v dnešní době, když jednáme s obchodními partnery, zdůrazňujeme kvalitu našich produktů. O tom, že kvalitu výrobků dodržujeme, svědčí i ocenění svatebních koláčků v soutěži Slow Food ® Prague výrobek 2009. Jedná se o klasický dlouhodobě produkovaný výrobek, který se těší oblibě u našich zákazníků.

Ceria, s. r. o. je výrobní firmou , jejímž nejúspěšnějším produktem je Hraška, což je vychucená hrachová směs, která zdravěji nahradí (pro vysoký obsah vlákniny, zdroj hořčíku a zinku): 1. klasický trojobal (v těstíčku obalíte vše jako v trojobalu), 2. Jjíšku (zahustíte polévku, omáčku) a 3. vejce (v karbanátkách, v těstech, při zapékání).Hraška neobsahuje lepek, cholesterol, glutaman sodný, konzervanty ani barviva,neobsahuje GMO. Konkrétně Hraška pikantní získala v roce 2009 jedno z ocenění Výrobek roku 2009 od organizace Slow Food® Prague.Ceria, s. r. o., je ryze česká rodinná firma s mnohaletými zkušenostmi v oboru zdravé výživy. Naším cílem je umožnit přípravu takových zdravých jídel, ke kterým si může každý najít cestu pro jejich chutnost. Klademe důraz na zdravotní prospěšnost výrobků a proto nepoužíváme syntetické a geneticky manipulované suroviny.

V následujícím článku se představí další kvalitní výrobci.

http://slowfoodczech.cz

verze pro tisk >

Další články:

- SILMO 2015 - svět brýlí a oční optiky v Paříži

- SILMO 2015 - svět brýlí a oční optiky v Paříži

- SVĚT BETONU v Paříži

- INTERMAT 2015 a WORLD OF CONCRETE EUROPE

- ZEMĚDĚLSKÝ TÝDEN V PAŘÍŽI

- Zemědělský týden v Paříži

- Česká účast v Lyonu s podporou MPO

- SIMA - SIMAGENA 2015 v předstihu

- SIAL útočí na naše chuťové a čichové smysly

- Premiéra veletrhu WNE 2014

- Brýle a oční optika SILMO Paříž 2014

- SILMO Mondial de l´Optique, Paříž 2014

- SIAL 2014 slaví 50. výročí

- České firmy se představují na EUROSATORY 2014

- WORLD NUCLEAR EXHIBITION Paříž

- BIOMASA A BIOENERGIE v Hamburku

- EUROPAIN 2014 Celosvětové setkání pekařů a cukrářů

- Veletrh vodárenských odborníků v Alžírsku

- BIOMASA A BIOENERGIE 2014 v Hamburku

- EUROPAIN 2014 - největší pekárna a cukrárna v Paříži

veletrhy 2

Copyright ©2009-2017: Euroveletrhy.cz
Provozovatelem veletržního portálu euroexpo.cz je vydavatelství EUROEXPO
Ortenovo náměstí 2, 170 00 Praha 7
tel.: 266 007 226, 603 230 648
e-mail: redakce@euroveletrhy.cz
KONTAKT, O PROJEKTU

KONTAKT
O PROJEKTU
JAK PUBLIKOVAT A INZEROVAT
PRO PARTNERY

Vyhledávání:

OK
}