EUROPAIN 2014 - největší pekárna a cukrárna v Paříži

Publikováno: 31.10.2013 09:01

Autor:

EUROPAIN 2014 - největší pekárna a cukrárna v Paříži

Celosvětové setkání pekařů, cukrářů, výrobců zmrzlin a krémů, čokolád a cukrovinek se bude konat od 8. do 12. března 2014 v Paříži na severním výstavišti Villepinte.

Jedná se o odbornou akci, která se koná každý druhý rok na ploše 68 000 m2. Veletrh se blíží a připravují se zejména soutěžíci a družstva z různých zemí, kteří se utkají v soutěžích. Ta nejvýznamnější bude Mistr pekař (více podrobností v příloze). Praktické ukázky, pečení, výroba cukrářských, přímo uměleckých děl bude probíhat na stáncích před očima návštěvníků.
Pekařský obor se vyvíjí v souladu s rytmem celé společnosti, což je výzva pro pekaře, kteří se musí přizpůsobit. Čas strávený u jídla se zkracuje a od pekařů se očekává, že budou nabízet zdravé výrobky vyrobené přímo na místě, výrobky k rychlé konzumaci ale v dobré kvalitě a za příznivou cenu. Na nové tendence reagují i výrobci zařízení a strojů pro pekaře a veletrh nabídne řadu novinek, inovací.
Veletrh EUROPAIN 2014 bude pln vůní a chutí. Bude se na co dívat a bude z čeho vybírat.
Další informace poskytuje česká kancelář veletrhu : Active Communication Praha, tel. 222 518 587, info@francouzskeveletrhy.cz

URL adresa: http://www.euroexpo.cz/2-101661-europain-2014-nejvetsi-pekarna-a-cukrarna-v-pari
Vytištěno: 19.11.2019 v 02:47