strechy praha 2020

LASYS 2020
Nufam

Warning: Division by zero in /home/httpd/html/id/euroexpo/lib/incl-reklama2.php on line 218

Lasys 2020

HOLZ-HANDWERK 2020 s rozšířeným doprovodným programem

Za necelé tři týdny otevře veletrh HOLZ-HANDWERK své brány u příležitosti jedinečné edice. Už podvacáté se uskuteční evropský veletrh strojních technologií a potřeb pro výrobu v sekundární úpravě a zp ...

interbad 2020 - sleva na výstavní plochu jen do konce února

interbad 2020 – nový koncept hal

Cestovatelský festival Kolem světa

Procestujte celý svět během dvou dnů!

Realizace expozic

FOR BOAT

Tisková zpráva, Norimberk, 8. prosince 2016

Publikováno: 19.12.2016 11:52

Autor: Norimberské veletrhy

Tisková zpráva, Norimberk, 8. prosince 2016

Společnost NürnbergMesse završuje oslnivý rok
• 2016: skupina NürnbergMesse Group dosáhne s více než 275 miliony eur nového rekordního obratu
• 2017: inovační ofenzíva s 10 novými akcemi v Norimberku a ve světě
• 2018: na podzim otevře hala 3C s plochou kolem 10 000 m2

Nadílka dva týdny před Vánocemi: Oba jednatelé skupiny NürnbergMesse Group, Dr. Roland Fleck a Peter Ottmann, na dnešní výroční tiskové konferenci oznámili historicky rekordní hodnotu obratu: 275 milionů eur. U obratu společnost poprvé překročí práh čtvrt miliardy eur. „Základem tohoto rekordního obratu je náš klasický hlavní obor činnosti, tedy veletrhy a kongresy, v Norimberku i po celém světě“, říká Peter Ottmann. Dr. Roland Fleck zároveň ohlásil inovační a investiční ofenzívu: „V roce 2017 přivedeme na start deset nových akcí, od Norimberku přes São Paulo po Bombaj, od Šanghaje po Miláno. Současně je aktuálně jako ústřední investice pro nadcházející rok v časovém harmonogramu i plánu nákladů stavba haly 3C.
Veletržní a kongresový rok ještě neskončil, přesto je podle názoru obou jednatelů společnosti NürnbergMesse možné už nyní učinit shrnutí, neboť poprvé v historii společnosti je plocha stánků vystavovatelů větší než milion metrů čtverečních! I u obratu, počtu vystavovatelů a internacionality akcí budou dosaženy rekordní úrovně.
Nové veletržní akce – v Norimberku i celosvětově
V roce 2017 se kromě toho pokračuje dál ve sportovním duchu. Peter Ottmann a Dr. Roland Fleck oznámili v rámci výroční tiskové konference pro nadcházející rok hned deset nových veletržních akcí, které podpoří prorůstovou politiku společnosti. V Norimberku budou mít premiéru MT-CONNECT (lékařská technika, 21.-22. 6. 2017), U.T.SEC (bez pilotní technologie a bezpečnost, 2.-3. 3. 2017) a Net.Law.S (právo, společnost a průmysl v digitálním světě, 21.-22. 2. 2017), v Brazílii budou startovat Brasil Cycle Fair (jízdní kolo, 22.-24. 9. 2017), American Winner (soutěž ušlechtilých koček, 24.-25. 6. 2017) a URB (skater, streetwear and sneakers, září 2017), v Indii bude společnost NürnbergMesse poprvé pořádat Broadcast India Show (filmová a televizní technika, 12.-14. 10. 2017) a FIRE & SECURITY INDIA EXPO (protipožární ochrana a bezpečnost budov, 23.-25. 2. 2017), v Číně se ke startu připravuje Greenery & Landscaping China (zahradnictví a krajinářství, 7.-9. 6. 2017) a v Miláně CRAFT BEER ITALY (technologie pro řemeslně vyráběná piva, 22.-23. 11. 2017). „Celkově takto vznikají nové, na míru šité prodejní platformy pro naše zákazníky – přesně zacílené na příslušná odvětví a cílové země“, říká Peter Ottmann. Stavba nové haly 3C je v časovém harmonogramu i plánu nákladů
Vedle načrtnuté inovační ofenzívy budou nadále prosazovány také investice do norimberského veletržního centra, aby se zajistila vysoká atraktivita tohoto veletržního místa. Pro Dr. Rolanda Flecka jde o ústřední rozhodnutí: „Stavba nové haly 3C je aktuálně zařazena do časového harmonogramu i plánu nákladů. Jsme tedy optimističtí, že náš nový klenot budeme moci uvést do provozu ve třetím čtvrtletí roku 2018.“
Výhled na rok 2017 významnou měrou určuje skutečnost, že kvůli pravidelnému střídání příští rok velké mezinárodní odborné veletrhy v Norimberku vynechají, zejména se to bude týkat ústředních podzimních akcí. K tomuto turnusovému fenoménu dochází jen jednou za dvanáct let a společnost NürnbergMesse s ním dopředu počítala. V důsledku toho je možné s ohledem na vývoj obchodních let 2016 až 2018 možné mluvit o „plánovaném V“. „Po rekordním roce 2016 nyní půjde o to, hospodářsky překonat úzké údolí, než v roce 2018 ihned dle plánu opět dosáhneme obratu výrazně přes čtvrt miliardy eur“, shodují se jednohlasně oba jednatelé společnosti NürnbergMesse.
O skupině NürnbergMesse Group
Společnost NürnbergMesse patří k 15 největším veletržním společnostem na světě. Portfolio skupiny zahrnuje na 120 tuzemských a mezinárodních odborných veletrhů a kongresů a na 40 podporovaných firemních společných stánků v Norimberku i po celém světě. Každoročně se vlastních, partnerských a hostujících akcí skupiny NürnbergMesse Group, která je prostřednictvím dceřiných společností zastoupena v Číně, Severní Americe, Brazílii, Itálii a Indii, účastní kolem 30 000 vystavovatelů (internacionalita 41 %), a až 1,4 milionu návštěvníků (internacionalita odborných návštěvníků je kolem 24 %). Kromě toho má skupina NürnbergMesse Group síť asi 50 zastoupení, která působí ve více než 100 zemích. V České republice se můžete se všemi dotazy obracet na naše výhradní zastoupení ing. Naděždu Lichte.
Kontaktní osoba:
Ing. Naděžda Lichte
Oficiální zastoupení NürnbergMesse pro Českou republiku
PROveletrhy s.r.o.
Římská 37, 120 00 Praha 2
Tel.: 775 66 35 48
lichte@proveletrhy.cz
www.proveletrhy.cz
Veškeré tiskové zprávy i další informace a fotky k NürnbergMesse najdete ke stažení na adrese: www.nuernbergmesse.de/presse

fachPack_2016_09_1.jpg

www.proveletrhy.cz